top of page
marina masdeu.jpeg

MARINA MASDEU COSTA

Psicòloga

Des de sempre m’ha interessat moltíssim la conducta humana i poder entendre quines variables l’influeixen.

 

És per això, que vaig decidir estudiar psicologia a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, vaig cursar-hi el Màster en Psicologia General Sanitària.

 

Una vegada finalitzat el màster, vaig iniciar els meus estudis de postgrau en Teràpies de Tercera Generació i Teràpies Contextuals.  

 

Simultàniament, he anat cursant formacions diferents per tal d’especialitzar-me en el tractament de les problemàtiques més comunes, tant en població adulta com en infanto-juvenil, com per exemple, problemes d’ansietat, estrès, insomni, fòbies específiques, depressió, trastorn obsessiu-compulsiu, trastorns de la conducta alimentària, dependència emocional, autoestima, gestió emocional, resolució de conflictes, problemes de conducta infantil i assessorament familiar.  

 

Pel que fa al tipus de teràpia que utilitzo, em considero una psicoterapeuta integradora, és a dir, utilitzo un model que integra elements de diferents tipus de teràpia que han demostrat tenir evidència científica. Opino que les persones som molt complexes i aquest model permet adaptar-nos a les necessitats individuals de cada un de la forma més personalitzada i humana possible."

bottom of page