top of page
Mireia_Fisiosmig_edited.png

MIREIA VILANOVA

Fisioterapeuta especialista en salut de la dona

Diplomada en Fisioteràpia el 2003, especialitzada en la salut integral de la dona, instructora de Ioga i mare de dues nenes.

El 2005 comença el meu interès per la salut de la dona i sobretot els canvis durant l’embaràs i el postpart. El primer pas, el Postgrau de Fisioteràpia obstètrica a la UIC (Universitat Internacional de Catalunya).

Segueixo formant-me amb Marcel Caufriez, Peri-Partum i Màster expert en el Mètode hipopressiu, amb Carolina Walker sobre les disfuncions uro-ginecològiques. Teràpia manual visceral d’òrgans digestius i l’esfera uro-ginecològica en embaràs i post part amb Xavier Hugas i David Sànchez.

Dins l’àmbit de la uro-ginecologia i obsterícia he fet altres formacions com electroteràpia, biofeedback, ecografia funcional de sòl pèlvic, punció seca, fisiosexologia i nutrició (PNI) aplicada al Sòl Pèlvic.

Dins el meu camp professional tinc molt present també la part més dinàmica, l’exercici terapèutic.Vaig realitzar una formació universitària d’exercici terapèutic durant l’embaràs i postpart que inclou teràpia aquàtica, cursat amb Irene Fernàndez i Kaisa Tuominen.

Periné i moviment segons el mètode Blandine Calais, Anatomia i preparació al part amb la Núria Vives i l’Àngels Massaguer, formació de Ioga Embaràs amb Tere Puig i FisiomYoga Embaràs amb la Sílvia Soriano i el mètode 5P (el tronc) són altres de les formacions que tinc molt presents en el meu quotidià. 

bottom of page